Kategorier
Uncategorized

Foldekasser i Bilka

Bilka der er en del af koncernen Salling Group som også ejer Føtex og Netto, sælger af og til deres egen udgave af de populære farvede foldekasser.

Desværre fås foldekasserne som sælges i Bilka og Føtex ikke online på deres hjemmesider. De køre som ugetilbud i deres aviser og sælges derfor løbende i alle butikkerne, hvorfor det gælder om at holde øje med deres tilbudsavis for at få tilbuddet.

Som du kan se i facebook opslaget herunder får de dem gerne hjem i pallevis når først der bestilles, og du kan købe så længe lager haves. Læs videre hvis du vil vide hvor du kan købe farvede foldekasser online ligeså billigt som i Bilka.

Størrelser og farver

Plastkasserne fra Bilka fås i et meget begrænset udvalg i forhold til f.eks. Aykasa. De fås kun i 2 forskellige størrelser og i 6 forskellige farver.

Størrelser

  • Lille – Måler: 23 x 16 x 10 cm
  • Mellem – Måler: 39 x 29 x 15 cm

Farver

  • Rosa
  • Grå
  • Hvid
  • Sort
  • Navy blå
  • Lyseblå

Priser

Hvad koster foldekasserne fra Bilka? De koster 39,95 kr. for den lille og 79,95 kr. for den mellem. Den store besparelse kommer når du køber flere foldekasser på samme tid, har får du 3 af de små kasser for 50 kr. og 3 af de mellem kasser for 100 kr.

Alternativ til farvede foldekasser i Bilka

Der er selvfølgelig et alternativ til de farvede foldekasser du kun kan få i Bilka af og til, til en rigtig god pris. Det alternativ hedder Aykasa og kan fås til en meget favorabel pris gennem fordelsklubben LittleHappy, som alle kan blive medlem af.

Hos LittleHappy kan du altid få de farvede foldekasser fra Aykasa med 24-36% besparelse alt efter den af de 3 størrelser du ønsker, det betyder altså at den lille kun koster kr. 25, den mellem koster kr. 51 og den store koster kr. 129.

Det hænder at de lave endnu bedre tilbud på dem hvor du kan spare endnu flere procenter. For at få den gode pris skal du blot betale en måneds medlemsskab til bare 99 kr.

Husk foldekasserne fra Bilka er de samme der bliver solgt i Føtex, hvor du også finder dem i perioder i løbet af året fremgående af deres tilbudsavis.

Foldekasserne fra Føtex og Bilka er super gode, men vi foretrækker dog og anbefaler foldekasserne fra enten Aykasa eller Hay da de er lavet i et mere elegant design og i bedre kvalitet. Du kan læse mere om foldekasser her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *