HAY Large foldekasser

Den største foldekasse af HAY kasser har navnet Large og måler 60 cm i længden og 40 cm i bredden og 22 cm i højden. Det er en stor opbevaringskasse der med det elegante design ikke behøver at blive skjult væk. Den fungere særligt godt til opbevaring af større legetøj på børneværelset.

HAY kasserne: HAY Small og HAY Medium fås i en del flere forskellige farver end Hay Large kasser gør. Det skyldes den større popularitet de små kasser har – du kan se hvilke farver Hay Large kassen fås i længere nede på siden her.

HAY kasser Large på tilbud hos udvalgte forhandlere

Find og køb HAY kasser i stor størrelse på tilbud hos disse udvalgte forhandlere. Du kan ikke altid finde dem på tilbud, men de køre jævnligt med tilbud el. prismatch.

Udvalg af HAY Large kasser i alle farver

Se det noget begrænsede udvalg af HAY kasser i den helt store størrelse. Find den farve du bedst kan lide el. se bare om de har den farver du leder efter. Gå videre til et enkelt produkt for at sammenligne prisen hos forskellige forhandlere.

HAY Large kasser i 4 forskellige farver

De store foldekasser fra HAY fås desværre kun i 3 forskellige farver, som det ser ud lige nu. Det er nedenstående farver du kan finde HAY Large foldekasser i:

  • Light Grey – Lysegrå
  • Yellow – Gul
  • Navy – Mørkeblå
  • Nude – Hudfarvet