Kategorier
Uncategorized

Foldekasser i Søstrene Grene

Søstrene Grene har altid været kendt for at lave simple men flotte genstande til hjemmet. De har i deres verden lavet flere eftertragtede designklassikere og nu har de også lavet en plastik foldekasse på linje med dem vi kender fra de kendte mærker HAY og Aykasa.

Søstrene Grene sælger kun deres foldekasser i butikkerne og du kan altså ikke købe dem online, men i stedet kan du overveje at købe nogle af de andre nævnte modeller herover på tilbud på nettet.

Søstrene Grenes foldekasse

Søstrene Grene har lavet en foldekasse i et funktionelt design og i 3 forskellige størrelser og mange forskellige farver. De 3 størrelser er således i cm:

Lille foldekasse: L25,8 x B16,2 x H10
Mellem foldekasse: L35 x B25 x H15
Stor foldekasse: L45 x B30 x H20

Størrelserne lægger sig tæt op ad hvad der ellers findes af foldekasser på markedet i dag, men desværre er der ingen af mærkerne der passer sammen i størrelserne og de kan derfor ikke kombineres i indretningen.

Det ville være belejligt hvis man kunne købe fra flere forskellige mærker og stable kasserne på kryds og tværs, men det giver god mening det ikke er sådan.

Foldekasserne er i rigtig god kvalitet, ligesom hvad du ellers køber i Søstrene Grene og en yderst fair pris. De er dog aldrig på tilbud, da det ikke er noget Søstrene Grene gør sig i og kan ofte kun købes i butikkerne, hvor man af og til skal være hurtig.

Farverne du kan vælge imellem

I alt kan du vælge mellem 11 forskellige farver, men få af størrelserne fås i den samme farver som det ser ud lige nu. De 14 farver:

 • Coral
 • Warm Grey
 • Yellow
 • Thyme Green
 • Dusty Rose
 • Silver Grey
 • Smokey Blue
 • Sea Blue
 • Petrol
 • Cherry Red
 • Forrest Green

Den lille foldekasse fra Søstrene Grene fås i 8 forskellige farver, den mellem foldekasse fås i 1 farve og den store foldekasse fås i 4 forskellige farver.

Anvendelsesmuligheder

Der er som altid mange måder at anvende disse smarte og praktiske kasser på. Herunder har vi tager nogle de eksempler Søstrene Grene selvviser med billeder på deres hjemmeside, så kan du også se hvordan deres farvede foldekasser ser ud.

Her har de anvendt et mix af størrelserne som rumdelere i et skab og øjer på den måde kapaciteten og den orden man har i et skab eller flere skabe i hjemmet. En rigtig god måde at anvende de populære farvede foldekasser på, og kan også bruges i åbne reoler.

Det her er et af de mest populære anvendelsesformål for de farvede kasser, nemlig til legetøjsopbevaring. De mange farver gør at de passer godt ind på et moderne soveværelse og børnene selv vil også elske dem, de kan endda selv være med til at vælge farver.

Kasserne er multifunktionelle og kan også anvendes udendørs. Her vises hvordan du kan bruge dem til at fragte nyindkøbte planter og haveredskaber rund i haven, når du skal have udplantet alle de mange blomster, træer, buske og planter i løbet af foråret og sommeren.

Du kan læse mere om og se alle farver og størrelser af Søstrene Grenes foldekasser på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *