Kategorier
Uncategorized

Hay kasser – Lilla

Lilla er en god farve til at sætte kulør på hjemmet og fungerer godt i mange rum. Blandt andet så er den rigtig god i køkkenet og på børneværelset, og så fås den lilla foldekasse fra Hay i 2 forskellige størrelser der passer til forskellige opbevaringsformål.

Hay kalder den lilla farve de bruger til deres opbevaringskasser for Lavender. Du vil derfor muligvis støde på Hay foldekasser med navnet Hay Colour Crate Lavender.

Hay kasser Small – Lilla

Den lille Hay foldekasse i lilla kan du se på billedet herunder. Den er god til småopbevaring og har været en del af Hay Colour Crates kollektionen i lang tid nu.

Du kan købe den lille Colour Crate fra Hay hos udvalgte forhandlere, som du kan se herunder. Vi anbefaler begge forhandlere, så det er op til dig hvor du vil købe den. Husk også at den fås i Medium, som du kan se længere nede på denne side.

Hay kasser Medium – Lilla

Hay medium Colour Crate i lilla el. Lavender som er det officielle navn, kan du se på billedet herunder. Denne størrelse giver lidt flere og anderledes opbevaringsmuligheder end den lille Hay kasse.

Herunder er vores udvalgte og anbefalede forhandlere af Hay kasse Medium i lilla/lavender. Begge forhandlere er gode, så det er op til dig at tage valget.

Hay kasser Large – Lilla

Desværre fås Hay kassen i farven lilla ikke i størrelsen Large. Du kan her se hvilke farver du kan få størrelsen Large i, det er den størrelse fra Hay der fås i færrest farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *