Kategorier
Guides

Sådan skalerer du din webshop

Dette indhold er sponsoreret

Kunne du godt tænke dig at skalere din online forretning eller er du allerede i gang og søger inspiration? At skalere en webshop er et afgørende skridt for enhver e-handelsvirksomhed, der ønsker at vokse og udvide sine aktiviteter. Der er mange ting, som spiller ind, når en webshop skal skaleres og det kan både være tidskrævende og forbundet med mange omkostninger. Her kommer nogle gode råd til, hvordan du effektivt skalerer din webshop.

Få professionel hjælp eller rådgivning

At skalere en e-handelsvirksomhed kan være en spændende og udfordrende proces, og det er vigtigt at have den rette støtte og ekspertise til at navigere denne rejse med succes. Du kan med fordel starte med at analysere jeres nuværende løsning, og vurdere om den understøtter jeres vækstambitioner. Gør den ikke det, findes der mange forskellige webshop systemer, som kan hjælpe jer godt på vej imod målet. 

Det kan også være en fordel at finde en leverandør, som både kan videreudvikle din virksomheds e-handelsløsning og håndtere hosting for derved at sikre høj oppetid.

Skab et godt online brand

Et godt online brand er afgørende for succesen i en webshop. Det handler om at skabe et stærkt og genkendeligt brand, som kunderne kan relatere til. For det første bør du tage stilling til det visuelle udtryk. Logoet skal være letgenkendeligt og gerne have noget personlighed, så det ikke ligner alle andres logoer. Ydermere bør du overveje hvordan du vil tale til dine kunder – hvilken stemme vil du give dit brand? Skal den være professionel eller mere personlig? Endvidere er det vigtigt at få opbygget en overskuelig struktur webshoppen, så kunder nemt kan navigere rundt på siden og finde de produkter de leder efter. Herudover er det selvfølgelig også vigtigt at webshoppen holdes opdateret – sørg for at have de nyeste produkter på siden og svar på kundernes henvendelser. Hvis du vil skalere jeres forretning, så er det altafgørende at i formår at skabe tilbagevendende kunder, som udover at købe ofte også refererer i deres netværk.

7 gode råd til at øge salget på webshoppen

Her kommer nogle gode råd til at skalere din webshop og øge omsætning.

  1. Øg dit marketing budget på eksisterende salgskanaler
  2. Udvid til nye salgskanaler for at nå et bredere marked
  3. Optimer dit checkout flow
  4. Udnyt sociale medier og andre organiske salgskanaler vha. content creation
  5. Implementer retargeting strategier
  6. Implementer funktioner som understøtter mersalg og krydssalg
  7. Arbejde med konverteringsoptimering (CRO)

    Disse råd giver dig et godt udgangspunkt til at få sat gang i salget på din shop.