Kategorier
Uncategorized

Foldekasser i Bilka

Bilka, der er en del af koncernen Salling Group som også ejer Føtex og Netto, sælger af og til deres egen udgave af de populære farvede foldekasser. Her kan du læse mere om foldekasser i Bilka, Føtex og Netto, samt hvor du får dem ligeså billigt på nettet.

Desværre fås foldekasserne som sælges i Bilka og Føtex ikke online på deres hjemmesider. De tilbydes som ugetilbud i deres aviser og sælges derfor løbende i alle butikkerne, hvorfor det gælder om at holde øje med deres tilbudsavis for at få tilbuddet.

Prisen på på foldekasserne i Bilka, Føtex og Netto er 40 kr. for den lille og 80 kr. for mellem størrelsen, den fås ikke i stor ligesom du kan få store HAY og Aykasa foldekasser. Det er samme pris som Aykasa du kan købe billigt på nettet.

Størrelser og farver

Plastkasserne fra Bilka fås i et meget begrænset udvalg i forhold til f.eks. Aykasa. De fås kun i 2 forskellige størrelser og i 6 forskellige farver.

Størrelser

  • Lille – Måler: 23 x 16 x 10 cm
  • Mellem – Måler: 39 x 29 x 15 cm

Farver

  • Rosa
  • Grå
  • Hvid
  • Sort
  • Navy blå
  • Lyseblå

Priser

Hvad koster foldekasserne fra Bilka? De koster 39,95 kr. for den lille og 79,95 kr. for den mellem. Den store besparelse kommer når du køber flere foldekasser på samme tid, har får du 3 af de små kasser for 50 kr. og 3 af de mellem kasser for 100 kr.

Alternativ til farvede foldekasser i Bilka

Der er selvfølgelig et alternativ til de farvede foldekasser du kun kan få i Bilka af og til, til en rigtig god pris. Det alternativ hedder Aykasa og kan fås til samme pris online hos Luxo Living og andre forhandlere.

Hos Luxo Living kan du altid få de farvede foldekasser fra Aykasa til samme pris som dem i Bilka. Derudover fås de i hele 3 forskellige størrelser og mange mange flere farver.

Husk foldekasserne fra Bilka er de samme der bliver solgt i Føtex, hvor du også finder dem i perioder i løbet af året fremgående af deres tilbudsavis.

Foldekasserne fra Føtex og Bilka er super gode, men vi foretrækker dog og anbefaler foldekasserne fra enten Aykasa eller Hay da de er lavet i et mere elegant design og i bedre kvalitet. Du kan læse mere om foldekasser her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *