Kategorier
Uncategorized

Aykasa Milk Tea foldekasser

Aykasa laver deres foldekasser i 30 forskellige farver. Her ser vi nærmere på deres farve Milk Tea, hvilke størrelse den fås i og giver anbefalinger til hvordan du bruger farven og ikke mindst de forskellige størrelser til opbevaring i hjemmet.

Med det samme kan vi godt afsløre at Aykasa Milk Tea er en af de farver der fås i alle 3 kassestørrelser. Herunder finder du link til at købe dem.

Aykasa Mini Milk Tea

Alle Mini kasser fra Aykasa fås i alle de 30 forskellige farver i deres sortiment, derfor fås Aykasa Milk Tea også i den lille foldekasse størrelse. Du kan se et billede af kassen i farven Milk Tea herunder. Mini kasser fra Aykasa måler 27 x 17 x 11 cm.

Her ses Aykasa Mini Milk Tea – Den lille størrelse.

På billedet kan du se at opbevaringskassen på de lange sider har et lille hak ned, hvilket er meget praktisk når man stabler dem og skal fjerne nogle af de øverste kasser, men også hvis man stille dem på langs i sine reoler. Derudover er der et håndtag for og bag, samt mulighed for at sætte en etiket hvor man skriver indholdet i opbevaringskassen.

Aykasa Midi Milk Tea

Mellem foldekassen fra Aykasa har samme design som den lille foldekasse. Der er på den lange side et hak ned, som er lavet af praktiske årsager og ellers er der håndtag for og bag samt en flade med mulighed for montering af en etiket. Aykasa Midi foldekassen måler 40 x 30 x 14 cm.

Her ses Aykasa Midi Milk Tea – Den mellem størrelse.

Aykasa Maxi Milk Tea

Aykasa Maxi foldekasser måler 60 x 40 x 22 cm.

Her ses Aykasa Maxi Milk Tea – Den store størrelse.

Få et overblik over alle Aykasa kasser og de mange farver du kan få foldekasserne i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *