Kategorier
Uncategorized

Forskel på Aykasa og Hay foldekasser

Du kender dem, de flotte farvede foldekasser fra mærkerne Hay og Aykasa. De er eksploderet i popularitet de seneste år fordi det er nem, billig og effektiv opbevaring, som samtidig giver charme til hjemmets indretning. Men hvad er forskellen egentlig på de 2 mærker og deres foldekasser? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Hay

Aykasa

Forskel på størrelsen

Den største og mest væsentlige forskel er størrelsen på foldekasserne, som er forskellig fra de 2 mærker. Selvom det er den største forskel, så er forskellen faktisk ret lille. Herunder kan du se en sammenligning af længden, bredden og højden på alle 3 størrelser fra begge mærker.

Aykasa – MiniHay – Small
L: 27L: 26,5
B: 17B: 17
H: 11H: 10,5
Alle størrelser er i CM.
Aykasa – MidiHay – Medium
L: 40L: 40
B: 30B: 30
H: 14H: 14,5
Alle størrelser er i CM.
Aykasa – MaxiHay – Large
L: 60L: 60
B: 40B: 40
H: 22H: 22
Alle størrelser er i CM.

Som du kan se er det altså ikke stor forskel der er på de to størrelser hvor der er forskel. Samlet er der 1 cm forskel på den lille foldekasse og 0,5 cm forskel på den mellem foldekasse. Den store foldekasse er helt ens i målene.

Forskel på farveudvalget

De mange forskellige farver man kan få foldekasserne i er det der gør dem så specielle. I denne liste har jeg samlet alle farverne fra henholdsvis Aykasa og Hay og matchet dem op mod hinanden. Nogle farver tilbyder de begge, men de fleste er unikke for mærket. Der er også stor forskel i antallet af farver fra hvert mærke.

Aykasa farverHay farver
OrchidX
Dark GreenX
BananaLight Yellow
Chili PepperX
Milk TeaX
NavyNavy
Baby BlueX
SalmonSalmon
GreyX
CreamOff White
OliveOlive
Electric BlueX
GoldX
Coconut MilkX
Tile RedX
WhiteX
Light GreyLight Grey
OrangeX
KhakiKhaki
Baby PinkX
Warm TaupeX
MelonX
Fluorescent GreenX
YellowX
VioletX
MintX
Almond GreenX
BlackX
XArctic Blue
XTeal
XTan
XLavender
XLime
XNougat
XLight Blue
XSoft Pink
I alt 28 forskellige farverI alt 15 forskellige farver

Som du kan se har Aykasa 28 forskellige farver, mens Hay kun har 15 forskellige farver. Men der er faktisk endnu mere forskel, for Aykasa har 28 forskellige farver i alle størrelser, mens Hay kun har 14 forskellige farver i størrelsen Small, 10 forskellige farver i størrelsen Medium og 3 forskellige farver i størrelsen Large.

Hay

Aykasa

Hay vs. Aykasa

Udover den fysiske forskel på foldekasserne fra de 2 mærker, er der også en væsentlig forskel på de to brands og hvad de generelt laver af produkter.

Hay er et allround interiør brand, der laver masser af forskelligt brugskunst og interiør til det moderne hjem. De har altså også puder, tæpper, møbler, lamper osv. i deres produkt sortiment. Læs mere om de populære HAY kasser.

Aykasa er ligeledes et interiør designer brand, men de producerer og sælger kun disse plastik foldekasser og netop derfor er deres udvalg af dem nok også større. Læs mere om de populære Aykasa kasser.

Andre foldekasser

HAY og Aykasa er ikke længere de eneste interiørbrands til at lave de smarte foldekasser. De er også dukket op i en kopi-udgave i Bilka, Føtex og JYSK, og så har Søstrene Grene også lavet deres egen model af plastik foldekasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *